۱۴۰۰ مهر ۱۲, دوشنبه

دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد

 



دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد


امروز دوشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۰، جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان داروسازی در مقابل ساختمان وزارت بهداشت واقع در تهران، گروهی از کارگران شرکت هفت تپه در هفتمین روز از اعتصابشان در‌ مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان شوش، جمعی از نیرو‌های شرکتی اورژانس اجتماعی بهزیستی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی در تهران، گروهی از کارگران معادن زغال سنگ بخش خصوصی شهرستان کوهبنان برای ششمین روز متوالی در محل کار خود و تنی چند از بازنشستگان و کارکنان شرکت هواپیمایی هما در مقابل سازمان برنامه و بودجه واقع در تهران، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.

امروز دوشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۰، جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان داروسازی در مقابل ساختمان وزارت بهداشت واقع در تهران تجمع کردند.

 تجمع این افراد در حمایت از آئین نامه جدید تاسیس داروخانه و تأکید بر تسریع اجرای آن و همچنین مبارزه با انحصار گرایی در ایجاد داروخانه صورت گرفته است.

تجمع کنندگان با در دست داشتن دست نوشته‌هایی بر اجرای دقیق قانون جدید تاسیس داروخانه و تسهیل در ایجاد داروخانه در همه مناطق به ویژه مناطق محروم در جهت ایجاد اشتغال برای داروسازان و فارغ التحیلان جوان تاکید کردند.

همچنین تجمع کنندگان در نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت درخواست کردند تا وزیر بهداشت دستورات لازم را جهت برقراری موارد ذیل در وزارت بهداشت که از مهم­ترین خواسته­‌های حداقلی داروسازان کشور برای ارتقای نظام سلامت کشور است، صادر کند که از جمله آنها؛

۱ – تسریع در اجرایی شدن آیین نامه جدید و حکم دیوان عدالت اداری و اصلاح سریع بندهای آن پس از اجرایی شدن آن و پیگیری شخصی خود برای اجرایی شدن سریع و کامل ایین‌نامه جدید و برخورد قضایی با متخلفان.

۲- حذف تمام داروخانه های دولتی که ۶۰ درصد گردش دارویی کشور را دارند و سپردن داروخانه ها و خدمات­ دهی آن­ها به داروسازهای جوان و نخبه و با انگیزه کشور برای تحول سلامت مردم.

۳ – حذف تمام قوانین انحصار گرایانه و حداقل فاصله و رانت و حداقل امتیاز در اعطای مجوز داروخانه و رقابتی شدن خدمات دارویی کشور و خدمات‌ محوری داروخانه‌های کشور و تشکیل کارگروهی برای برخورد با مفاسد این صنف و انجمن.

۴ – ممنوع شدن خرید و فروش و اجاره مجوز داروخانه و باطل شدن مجوز در صورت سپردن داروخانه به هر فرد دیگری.

۵ – حذف قانون به ارث رسیدن داروخانه به فرزند بدون دانش داروسازی و حذف پراتیک­ها و سرمایه دارها و ایجاد کارگروهی برای بررسی مالکیت داروخانه‌ها و حضور خود دکتر داروساز در داروخانه خود و در غیر اینصورت مجوز باطل شود.

۶ – تعریف جایگاه درست داروساز در نظام سلامت و بیمارستان­ها و بکارگیری داروسازان عمومی در بیمارستان­ها همانند کشورهای دیگر که به ازای هر صد تخت ۱۷ داروساز بیمارستانی در بیمارستان کار میکنند، ایجاد چنین جایگاهی برای تکمیل روند درمان بیماران و مشاوره به بیماران و پزشکان و تحول نظام سلامت کشور.

۷ – افزایش و تقویت بازرسی­ها از داروخانه­ها و بودن دکتر داروسازدر تمام ساعات کار داروخانه و برخورد شدید با متخلفین

۸ – گذاشتن سن بازنشستگی ۳۰ سال و حداکثر تعداد نسخ قابل پذیرش برای مجوز داروخانه­ها تا انحصار شکل نگیرد و بازار برای نیروهای مستعد جوان اشباع نشود و همچنین خدمات دارویی و درمانی و خدمت­ محوری به مردم در داروخانه­ها شکل بگیرد و داروخانه ایی چند ده برابر سایر داروسازان درآمد نداشته باشد و داروخانه به داروفروشی تبدیل نشود.

۹ – سرمایه دارها و هیچ شخص حقوقی و حقیقی غیر داروساز نتواند داروخانه ایی اداره کند تا داروخانه شکل خدمات­ دهی درمانی و مشاوره دارویی به بیماران را حفظ کند و به دارو فروشی ایی که به سلامت مردم آسیب­های بسیار وارد میکند تبدیل نشود و هر فردی که چنین عملی انجام داد مجوزش باطل شود.

۱۰ – کمک به بازپس گیری جایگاه داروسازان در صنعت داروسازی و در بیمارستان­ها و حضور فعال داروسازان در کمک به اجرای سند جامع خدمات سلامت و کار کارشناسی برای نظام دارویی کشور با نمایندگان دانشجویان و شوراهای صنفی و داروسازها انجام شود و همچنین قوانین بر اساس تضاد منافع نوشته شوند و هیچ فردی داروساز و غیر داروساز نتواند بیش از یک داروخانه داشته باشد وداروخانه ها خدمات محور شوند و تعرفه مناسب وضع شود و برای اشتغال فارغ التحصیلان این رشته فکری شود و ظرفیت­های دانشگاهی بدون فکر برای اشتغال آن­ها افزایش پیدا نکند.

همچنین توجه ویژه به صنعت داروسازی و سرمایه­‌گذاری در آن و جذب سرمایه­‌گذارها و تسهیل مجوزها و اعطای تسهیلات برای تاسیس کارخانجات داروسازی با توجه به اینکه دانش و متخصص آن در کشور است .همچنین مانع زدایی از این صنعت و پشتیبانی شرکت­‌های دانش بنیان و سرمایه‌­گذارها برای ورود به این حوزه.

تجمع کارگران شرکت کشت و صنعت هفت تپه

به گزارش سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، امروز دوشنبه ١٢ مهرماه ۱۴۰۰، گروهی از کارگران شرکت هفت تپه، در هفتمین روز از اعتصابشان، در‌ مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان شوش تجمع کردند.

بر اساس این گزارش، رسیدگی به مطالبات مزدی کارگران، تعیین تکلیف فوری مدیریت شرکت، بازگشت به کار همکاران اخراجی، تمدید قرارداد کارگران فصلی و‌ بخش دفع آفات، انجام عملیات کشت و ترمیم کارخانه، از مطالبات مهم این کارگران به شمار می‌رود.

مشکلاتی از جمله نداشتن سرویس برای رفتن به محل کار (که باید با وسیله نقلیه شخصی خودشان بروند)، مشکلات ضریب کاری، مشکل بیمه‌ای و قرارداد‌های یک ماه از دیگر مواردی است که کارگران به آن‌ها معترضند.

یکی از این کارگران گفت: تعطیلی معادن خسارات جبران ناپذیری به کارگاه‌ها زغال می‌رساند و مشکلات کارگاه‌های زغال با این تعطیلی‌ها به حدی است که باید هر چه زودتر فکری به حال آن کرد.

گفته می‌شود بیش از ۳ هزار کارگر در معادن خصوصی و دولتی شهرستان کوهبنان مشغول به کار هستند.

تجمع نیرو‌های اورژانس اجتماعی در تهران

به گزارش رویداد ۲۴، امروز دوشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۰، جمعی از نیرو‌های شرکتی اورژانس اجتماعی بهزیستی با خواسته‌ تبدیل وضعیت و تصویب لایحه فوریت‌های اجتماعی مقابل مجلس شورای اسلامی در تهران تجمع کردند.

بنابر این گزارش، شرکت کنندگان در این تجمع با سر دادن شعار‌ها و در دست داشتن بنر‌ها و دست نوشته‌هایی خواهان تبدیل وضعیت و تصویب لایحه فوریت‌های اجتماعی شدند.

لایحه فوریت‌های اجتماعی به گفته مسئولان بهزیستی توسط دولت و مجلس در دست بررسی است و در صورتی که به تصویب نهایی برسد ضمن توسعه و تخصصی‌تر کردن برنامه اورژانس اجتماعی، مشکلات شغلی پرسنل آن را نیز برطرف خواهد کرد چرا که یکی از بند‌های آن بکار گیری و تبدیل وضعیت نیرو‌های آن است و حال نیرو‌های اورژانس اجتماعی به تصویب شدن این لایحه و رفع مشکلات و دغدغه‌هایشان امید دارند.

تجمع بازنشستگان شرکت هواپیمایی هما در تهران

به گزارش ایلنا، امروز دوشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۰، گروهی از بازنشستگان و کارکنان شرکت هواپیمایی هما در مقابل سازمان برنامه و بودجه واقع در تهران تجمع کردند.

بازنشستگان می‌گویند: برخلاف وعده‌های داده شده تاکنون حقوق شهریور ماه خود را دریافت نکرده‌اند و خواهان پرداخت آن هستند.

به گفته آن‌ها، موسسه صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هما عاملی برای مشکلات این شرکت هواپیمایی است که باید به آن توجه شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

گزارشی از به آتش کشیده شدن یک زن در ماکو

  گزارشی از به آتش کشیده شدن یک زن در ماکو